afbouw specialisten, gibo wanden

Ons werk, uw resultaat

Waar wij als Afbouw Alliantie keihard aan werken is de kwaliteit die we als coöperatie leveren. Wij zijn Afbouw Alliantie en zullen u in geen enkel geval in de kou laten staan. In deze roerige tijd kan een bouwtraject nog wel een stuklopen op onvoldoende communicatie en het gebrek aan duidelijkheid.

Precies dat is de reden waarom wij Afbouw Alliantie hebben opgericht en continu uitbreiden met goede, gemotiveerde vakmensen. Onze kennis berust op jarenlange ervaring in het vak. Daar hebben wij verschillende samenwerkingen voorbij zien komen. Ook hebben wij gezien wat níet werkt, waar de resultaten achterbleven en waar de eindklant gewoon niet tevreden was.

Het zichtbare resultaat van een bouwproject wordt vaak gezien als het belangrijkste, want dat is wat je als projectteam oplevert. Maar vergeet niet dat de weg daarnaartoe minstens zoveel aandacht vraagt. Dat is waar wij goed in zijn, waar Afbouw Alliantie zich dagelijks mee bezighoudt en daar ligt dan ook onze kracht.

Vakmensen voor gibo wanden plaatsen en afbouw

Zelfstandigen die aangesloten zijn bij Afbouw Alliantie zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Gibo wanden. In feite zorgen we ervoor dat in de afbouwfase bouwprojecten keurig worden afgewerkt. Daarbij is het van groot belang dat de juiste vakmensen op de juiste plaats staan, we werken als een team en er één aanspreekpunt is.

Een goed gecoördineerd project zie je altijd terug in het resultaat. Dat is ons werk, uw resultaat.

Waarom kiezen voor Afbouw Alliantie? 

De 7 peilers:

1.   Prijs - één prijsafspraak voor het opleveren van de werkzaamheden

2.   Aanspreekpunt - één aanspreekpunt per project of op de bouwplaats

3.   Coördinatie - alles goed gecoördineerd: van stellen tot afwerken

4.   Overzichtelijk - gedeelte administratief & juridisch wordt door één partij geregeld

5.   Kwaliteit - betrouwbare vakmensen zijn door de coöperatie geselecteerd

6.   Collectief - als opdrachtgever kunnen vertrouwen op structureel collectief

7.   Kernwaarden – vakmanschap, vertrouwen, samen, vanuit het hart, kleinschalig, eerlijk, acceptatie

Kom met ons in contact

Als oprichters van de Afbouw Alliantie komen wij graag met u in contact om onze bouwkundige dienstverlening te bespreken. Op het gebied van afbouw en gibo wanden kunnen wij wellicht ook voor uw bedrijf een samenwerking opzetten met bouwprofessionals die hun vak verstaan. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u dan over de toegevoegde waarde van onze coöperatie in de bouwwereld.

Roel van LeeuwenBrandon Tiekstra, Joe Kearney en Albert Kearney.

Sluit ook aan bij onze groep op LinkedIn.

Projecten 

Partnerbedrijven