afbouw specialisten, gibo wanden

De kracht van een netwerk

Opdrachtgevers die samenwerken met Afbouw Alliantie ervaren de kracht van een netwerk met vakspecialisten. De garantie op continuïteit, maar ook op kwaliteit, dat geeft een geruststellend gevoel als u een project uit handen geeft.

Wij werken met ervaren ZZP-ers, zelfstandigen in de bouw, die zich voor langere tijd aan Afbouw Alliantie binden. De specialisten die wij selecteren om zich te verenigen in onze coöperatie voelen zich betrokken, binnen de alliantie en bij een project. Massieve scheidingswanden is hun expertise en dat ziet u terug in het resultaat. Puur vakwerk.

Eisen om kwaliteit te waarborgen

Alleen zelfstandige bouwexperts die voldoen aan de eisen die door de Afbouw Alliantie zijn vastgesteld, worden aan de coöperatie toegelaten. Die eisen zijn belangrijk voor de kwaliteit van het werk dat we afleveren. Een ZZP-er moet blijven voldoen aan de eisen die de coöperatie stelt om de kwaliteit te waarborgen. De Afbouw Alliantie heeft een gekozen bestuur, waarbinnen de leden bepalen wie er toegelaten wordt binnen de coöperatie. Alleen dan kunnen wij de kwaliteit bieden waar we voor staan en werken wij met gemotiveerde vakspecialisten. Mocht u voorkeur hebben voor één van onze ZZP-ers voor de uitvoering van uw afbouwproject, dan zullen wij daar maximaal rekening mee houden in onze planning.

Overzicht en gemak

Mooie resultaten neerzetten in bouwprojecten, scheidingswanden en de afbouw, dat is waar u Afbouw Alliantie voor inschakelt. Altijd één vast aanspreekpunt op een project ervaren onze opdrachtgevers als een groot voordeel. U moet zich comfortabel voelen gaande het project en weten bij wie u terecht kunt als u vragen of opmerkingen heeft.

Afbouw Alliantie maakt het u makkelijk, want wij treden op als juridisch rechtspersoon en zijn verantwoordelijk voor een correcte projectadministratie. Offertes, goed gedocumenteerde stukken en bevestigingen en een overzichtelijke factuur. De afspraken die wij vooraf met u maken, komen wij ook na. Zo kan er achteraf nooit verwarring ontstaan over prijzen, planning of afronding van een afbouwproject.

Ook de afhandeling van individuele koperswensen kan prima door Afbouw Alliantie afgehandeld worden, compleet met bouwtekeningen en vakkundige toelichting..

Alles voorbereid in BIM

Als experts in afbouw weten we als geen ander dat een goede voorbereiding van de projecten van groot belang is. Zo wordt al ons tekenwerk in BIM uitgevoerd, met daarin verwerkt alle informatie die voor ons van toepassing. Samen met de werkvloer wordt bekeken of de situatie op de tekening nog meer verbeterd kan worden. Typisch voorbeeld van een uitstekende samenwerking met onze specialisten in de uitvoering, zoals we dat gewend zijn binnen Afbouw Alliantie. Elkaar optimaal betrekken in de voorbereiding om uiteindelijke faalkosten te reduceren.

BIM staat voor Building Information Modeling.

Om efficiënt te werken worden de BIM tekeningen in the cloud gezet, zodat onze werkvloer de meest up-to-date informatie kan uitlezen op de tablets waarmee ze werken. Al het tekenwerk is beschikbaar in 2D en 3D inclusief de laatste wijzigingen, zelfs als die nog last minute zijn toegevoegd. Uit ervaring weten we dat deze manier van werken veel flexibiliteit geeft voor de uiteindelijke gebruiker van het bouwwerk.

Korte lijnen

Binnen de Afbouw Alliantie werken we graag zo efficiënt mogelijk, dus zonder overbodige schakels die het project kunnen verstoren of onnodig duur maken. Als opdrachtgever heeft u altijd direct te maken met degene die het werk daadwerkelijk uitvoert en oplevert. Omdat een project soepel moet verlopen met korte lijnen in de communicatie, voelen wij ons verantwoordelijk voor een goed resultaat bij de afbouw en het plaatsen van scheidingswanden.

Scherpe prijzen, wel reëel

Doordat wij geen overbodige schakels in onze coöperatie kennen, daarnaast samenwerken met gemotiveerde zelfstandigen en zijn ingericht op efficiëntie, zijn wij ervan overtuigd dat we scherpe prijzen bieden, maar wel reëel blijven. En dat is blijvend, want de insteek van Afbouw Alliantie verandert niet zomaar. Het bestuur ziet toe op een eerlijke prijsaanbieding voor het werk dat we leveren. Dat maakt een offerte van Afbouw Alliantie betrouwbaar, beter en feitelijk goedkoper. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als coöperatie voor de afbouw, het plaatsen van gibo wanden of gipsblokken scheidingswanden? Laat een bericht achter op onze website, dan nemen wij contact met u op.

Blik op de toekomst

Afbouw Alliantie is als coöperatie inmiddels ingeburgerd in de bouwsector. Dat is van lieverlee gegaan, mede door de positieve resultaten die onze ZZP-ers hebben neergezet. Opdrachtgevers kennen ons en weten dat ze een betrouwbare samenwerking aangaan. Sinds de oprichting van ons coöperatieverband in 2012 hebben we hard gewerkt aan een goed imago in de bouwsector. Naar de toekomst toe zien wij eigenlijk alleen maar meer mogelijkheden en wegen die we kunnen gaan bewandelen.

Daarmee doelen we op stuc- en spuitwerk, waarna we als Afbouw Alliantie de complete afbouw voor onze rekening nemen. Toekomstplannen, ambitie, het is maar net hoe je het noemt. In ieder geval zitten wij niet stil en werken de komende tijd naar dit totaalconcept toe. Onze visie is om dit regionaal in multidisciplinair teamverband te realiseren.

Juist daarom staan we als coöperatie altijd open voor nieuwe samenwerkingen met opdrachtgevers én enthousiaste ZZP-ers die dezelfde passie voor het vak delen: Vakkundig gibowanden plaatsen en de complete afbouw van een bouwproject verzorgen. Zoals het er nu naar uit ziet, met de huidige leden en de kansen in de markt, ligt er nog een wereld voor ons open. Dat geeft ons elke dag nóg meer energie om er een succes van te maken.

Partnerbedrijven