afbouw specialisten, gibo wanden

Lid worden van Afbouw Alliantie

Om ons netwerk van ervaren ZZP-ers uit de bouwsector te kunnen blijven ontwikkelen, zijn wij altijd op zoek naar sociale, betrouwbare en betrokken zelfstandigen. Ben jij specialist in het plaatsen van gibowanden of complete afbouw? Sluit je aan bij Afbouw Alliantie en je bent verzekerd van mooie projecten in de afbouw.

Waarom ZPP-ers aansluiten bij Afbouw Alliantie

 • Jij hebt onze website helemaal doorgelezen en vindt dat je past bij onze werkwijze

 • Wij krijgen steeds meer betrouwbare opdrachtgevers en dat verzekert jou van werk

 • Werken als zelfstandige vind je geweldig, maar je wilt je inzet inbrengen in iets groters

 • Jij wilt je puur richten op het plaatsen van gibo wanden en / of de complete afbouw

 • Als ZZP-er wil je continuïteit en kunnen terugvallen op kennis van anderen

Starten bij Afbouw Alliantie

Stel je voor dat jij voortaan als Afbouw Alliantie-vakman aan het werk kan gaan. Dan combineer je ondernemerschap met verantwoordelijkheid voor kwaliteit en totale kosten. In feite ben je je eigen projectleider in het grote geheel, houd je grip op planning en kosten, maar kun je altijd rekenen op back-up van jouw coöperatie. Dat geeft een prettig gevoel, maar zorgt dus ook voor een stabiele toekomst voor jouw eenmanszaak.

Is Gibo wanden plaatsen jouw vakgebied en wil jij starten bij Afbouw Alliantie? Dan kies je voor een lange termijnrelatie met onze coöperatie. Jouw rol binnen een project wordt gezien als een wederzijdse meerwaarde:

 • Zelfstandig werken met collega’s in de afbouw met gibowanden

 • Meedenken met elkaar gedurende het bouwproces

 • Je grijpt in als je ziet dat de zaken niet efficiënt gaan

 • Je voorkomt dat er overbodige kosten worden gemaakt

 • Op elkaar letten en elkaar versterken

 • Niet gemotiveerde mensen kom je zelden of nooit tegen op jouw werk

 • De spirit houd je door elkaar enthousiast te houden

 • Jouw eigen inzicht is bepalend voor het resultaat van het werk

 • Denken en doen worden samengebracht

 • En het allerbelangrijkste, je hebt plezier in je werk

Meer zekerheid én mogelijkheden

Leden van de Afbouw Alliantie ervaren werken binnen onze organisatie als prettig, omdat zij te maken hebben met gelijkgestemden. Met elkaar sta je sterker, ben je onderscheidend en voel je je trots in een samenwerking. Je bent geen ‘eenpitter’ die soms speelbal is en alles zelf moet opknappen, maar onderdeel van een familie waar je op kunt terugvallen.

Ook heb je de zekerheid van werk en dat geeft een gerust gevoel. Komt er werk beschikbaar dan wordt dat in overleg, open en transparant onder de leden van Afbouw Alliantie verdeeld. Omdat het goed gaat in de bouwsector en wij als coöperatie, naast vaste, ook veel nieuwe opdrachtgevers hebben kunnen wij onze leden een stabiele basis bieden qua werk. De kans dat je tussen projecten in helemaal zonder werk zit, is dan ook heel klein.

Bovendien maak jij je als ZZP-er binnen de Afbouw Alliantie minder afhankelijk van je huidige opdrachtgevers. Je maakt gebruik van het gezamenlijke netwerk van de leden van de Alliantie en profiteert van de aanbestedingen die we voor alle leden ingaan. Dat geeft een nog bredere basis, meer zekerheid en flexibiliteit. Daarnaast ben je als onderdeel van een stabiele club minder kwetsbaar voor fraude en faillissementen. We sluiten waar nodig collectieve verzekeringen af, die als zelfstandige al snel onbetaalbaar worden.

Open en eerlijk zaken doen

Als gibo wanden plaatsen en afbouw jouw vakgebied is, dan kunnen we zeker zaken doen. Binnen Afbouw Alliantie betekent dat open en eerlijk zaken doen. We bepalen als coöperatie gezamenlijk de voorwaarden waarmee we aanbestedingen ingaan, maar ook de tarieven die leden aan de Afbouw Alliantie kunnen berekenen en hoe we de opbrengsten (overwinst na aftrek van kosten, zoals de uurtarieven van de individuele leden, en investeringen) eerlijk verdelen onder de eigen leden.

Alles in overleg? Ja, we doen inderdaad alles in overleg. Je doet alleen maar mee nadat je betrokken bent geweest bij het bepalen van de uitgangspunten. Er zijn voor leden zelfs mogelijkheden om aantrekkelijk te investeren in de Alliantie, waarbij het rendement niet alleen komt uit de groei van omzet en winst. Ook door mogelijk reëel rendement op het geïnvesteerde bedrag; dit kun je zien als een dividendvergoeding van de Alliantie. Je hebt natuurlijk het recht om het bedrag dat je geïnvesteerd hebt later weer op te vragen, waardoor je dus ondernemer blijft en kan investeren in je eigen bedrijf.

Goede naam Afbouw Alliantie bewaken

Afbouw Alliantie staat voor kwaliteit en heeft een naam hoog te houden. Daar werken we hard aan met gedreven ZZP-ers die gespecialiseerd zijn in gipsblok wanden plaatsen. Stuk voor stuk gemotiveerde ondernemers die ervoor zorgen dat we met elkaar die kwaliteit kunnen bieden. Dit kun je vergelijken met ‘eigen mensen’, want zo voelt het ook als je deelneemt aan de Afbouw Alliantie.

Wat we uitdrukkelijk niet zoeken zijn tussenmannetjes. Dus geen aanbieders van personeel of ZZP’ers en geen wervingbureaus. We doen alleen direct zaken met de professionele ZZP’er zelf, want daarmee houden we de lijnen kort en de blik scherp. Van elkaar op aan kunnen en de neuzen dezelfde kant op. Dat willen we bereiken door dichtbij elkaar te staan, zonder tussenpersonen. Je moet je thuis voelen bij Afbouw Alliantie, participeren in de samenwerking. Dat maakt het voor jou als zelfstandig ondernemer veel aantrekkelijker om aan te sluiten.

Extra garantie voor opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers geven we daarmee ook een stukje extra garantie, omdat we handelen vanuit kwaliteitsoogpunt en een betrokken coöperatie. Dit moeten zij als klant ervaren en terugzien in het werk met een uitstekend resultaat. Afbouw Alliantie inschakelen betekent in zee gaan met een geoliede machine, waar betrokken vakmannen het werk uitvoeren die meedenken en enthousiast zijn. Daarom zijn we selectief in het toelaten van ZZP’ers, je moet dezelfde denkwijze hebben als wij.

Leden van de Afbouw Alliantie zijn sociaal, betrouwbaar, verantwoordelijk en oprecht. Communicatie is belangrijk, samen met duidelijke afspraken. De leden zijn ook bepalend voor de samenstelling van de coöperatie en zullen er altijd voor zorgen dat het goede imago niet in het geding komt. Voel jij je bij ons niet op je plek of merken wij dat we onvoldoende dezelfde ideeën hebben, dan zullen we in goed overleg afscheid van elkaar moeten nemen. Natuurlijk gaan we daar in eerste instantie niet van uit, maar mocht een dergelijke situatie zich voordoen dan zorgen we altijd voor een nette afwikkeling van onze samenwerking.

Contact opnemen

Een samenwerking met Afbouw Alliantie begint altijd met een uitgebreide kennismaking. Zie jij kansen binnen onze coöperatie en wil je die lange termijnrelatie met ons aangaan? Neem contact met ons op en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in.

Partnerbedrijven